Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Βοηθητική αίθουσα

Συνεχίζεται η πρόοδος των εργασιών στην βοηθητική αίθουσα που ευρίσκεται πλησίον του ενοριακού μας Ναού (Αγίας Σοφίας).

Μετά την τοποθέτηση της κεραμοσκεπής, πραγματοποιήθηκε επίχρισμα μαρμαροκονίας επί του εσωτερικού χώρου της, καθώς και η εγκατάσταση των κουφωμάτων  αλουμινίου.

Οι παραπάνω κατασκευές, προσέδωσαν στο όλο οικοδόμημα μια ξεχωριστή ομορφιά, καταστώντας αυτό, κυριολεκτικά, ένα αρχιτεκτονικό κομψοτέχνημα, που αποτελεί στολίδι για τον τόπο μας.

Και επειδή, ως διαφαίνεται, αφού λάβουμε υπόψη:

α) την πορεία του Πολιτιστικού Συλλόγου (την οποία καθορίζουν τα περισσότερα μέλη του, ευτυχώς όχι όλα) και

β) την βιολογική εξέλιξη των κατοίκων του χωριού,

τότε είναι βεβαιότατο ότι το παραπάνω οικοδόμημα θα εξελιχθεί στο εγγύς μέλλον, πέραν του σκοπού του (αίθουσα συνεστιάσεων, εντευκτήριο) και στο μεγαλύτερο κέντρο επικοινωνίας του τόπου μας.

To Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της ενορίας μας, ευχαριστεί τον τεχνίτη που προσέφερε δωρεάν την εργασία του για την εγκατάσταση των αλουμινίων, καθώς και τον συντοπίτη μας, ο οποίος προσφέρει δωρεάν την ηλεκτρολογική εγκατάσταση.

Επίσης παρακαλούμε όσους άλλους επιθυμούν, ας συμβάλλουν με οιονδήποτε τρόπο προς την αποπεράτωση της παραπάνω αίθουσας, προσφέροντας οποιαδήποτε βοήθεια.

1

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.