Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Ευπρεπισμός δημόσιων χώρων.

Η επιχείρηση ευπρεπισμού δημόσιων χώρων, που εφαρμόστηκε προσφάτως από το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, σε όλα τα χωριά δικαιοδοσίας του, απέδωσε καρπούς, με εμφανή αποτελέσματα και στο δικό μας το χωριό.

Το ειδικό τετραμελές συνεργείο καθαριότητας, που μας επισκέφθηκε επί τριημέρου, υπό την καθοδήγηση και εποπτεία του Προέδρου της Κοινότητας, επενέβη στα πιο ευπαθή σημεία των κοινόχρηστων χώρων,  όχι μόνο σε κεντρικά, αλλά και στα πιο απόμερα, που οδηγούν σε μεμονωμένες οικίες, αφήνοντας πίσω του άριστες εντυπώσεις.

Κοινοτικές οδοί καθαρίστηκαν από αγριόχορτα, τα οποία απομακρύνθηκαν με μηχανοκίνητους φυσητήρες.

Ογκώδεις θάμνοι που έφραζαν μέρος κοινοτικών οδών, αποψιλώθηκαν και οι οδοί άνοιξαν.

Καλλωπιστικά δένδρα και θάμνοι στο Δημ. Σχολείο και στο Μνημείο, κλαδεύτηκαν και οι χώροι ομόρφυναν.

Στάσεις λεωφορείων (μικρός οικίσκος κ.α.) και δημόσιες πληροφοριακές πινακίδες που είχαν «πνιγεί» μέσα σε θάμνους, έγιναν πιο ορατοί.

Σίγουρα, οι υπεύθυνοι του Δήμου που πρωτοστάτησαν στη λήψη της πιο πάνω απόφασης, είχαν μελετήσει πολύ καλά και συμμεριστεί απόλυτα, τα οριζόμενα στην Αστυνομική Διάταξη, «Περί μέτρων ευταξίας και ευκοσμίας» των οικισμών. Και τούτο είναι αρκετά ενθαρρυντικό.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας.

6

7

8

9

10

11

5

1

3

13

14

12

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.