Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Ευχές και ευχαριστίες

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αγίας Σοφίας, τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του ενοριακού μας ναού και τα μέλη του Δ. Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑγιαΣοφιτών, εύχονται σε όλους τους απανταχού ευρισκόμενους ΑγιαΣοφίτες, ενόψει των Άγιων ημερών που έρχονται, να περάσουν χαρούμενα Χριστούγεννα και  Πρωτοχρονιά.

Χρόνια Πολλά, με υγεία και οικογενειακή ευτυχία. Xαρούμενο και ευτυχές, το νέο έτος 2021.

« Καλούμε όλους τους απανταχού ευρισκόμενους ΑγιαΣοφίτες, να στηρίξουν την Κοινότητα, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και τον Πολιτιστικό μας Σύλλογο, με κάθε τρόπο, κυρίως όμως με τον πιο απλό και εύκολο….., με την ηθική στήριξη και την συμμετοχή, σε κάθε δραστηριότητα των παραπάνω φορέων.

Έτσι θα  ζωντανέψουμε το χωριό μας, θα μεταδώσουμε στους νεώτερους την αγάπη μας γι αυτό και θα διατηρήσουμε στο χρόνο, τη γενιά των ΑγιαΣοφιτών »

Υ.Γ.

Επί τη ευκαιρία, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο εκφράζει τις ευχαριστίες του, πέραν των άλλων δωρητών που κατά καιρό έχει αναφέρει και στον Γεώργιο Αντ. Σιαβελή, για την προσφορά του ηλεκτρολογικού υλικού στην νεοαναγειρόμενη αίθουσα συνεστιάσεων και για την δωρεάν εγκατάσταση αυτού, καθώς και στο Σωτήριο Σιαβελή, για την προσφορά ηλεκτρολογικού υλικού.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.