Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Αντάμωμα Αγιασοφιτών 2022.

Αγιασοφίτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό συναντήθηκαν το Σάββατο 30 Ιουλίου το βράδυ στο ¨Αντάμωμα Αγιασοφιτών 2022¨ που έγινε στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου του χωριού μας.


Το φετινό αντάμωμα είχε επετειακό χαρακτήρα και ήταν αφιερωμένο αφενός στη συνάντηση μετά από τα δύο δύσκολα χρόνια του κορονοϊού των απανταχού Αγιασοφιτών και στα 30 χρόνια από την ίδρυση του Πολιτιστικού μας Συλλόγου.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με την απονομή αναμνηστικών σε όλα τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των 30 χρόνων του συλλόγου μας όπου με το αστείρευτο κέφι και την όρεξη για δουλειά, την βοήθεια όλων των μελών του συλλόγου είτε βρίσκονται εντός Ελλάδας είτε στο εξωτερικό (οικονομική και ηθική) κράτησαν αυτά τα 30 χρόνια ζωντανό τον Πολιτιστικό μας Σύλλογο.Η βοήθεια όλων των Αγιασοφιτών, που ανάλογα με τον επαγγελματικό τους κλάδο όλα αυτά τα χρόνια έχουν στηρίξει τον πολιτιστικό σύλλογο σε ότι χρειάστηκε είναι αξιομνημόνευτη και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό.


Στη συνέχεια οι περίπου 140 συγχωριανοί μας απόλαυσαν το φαγητό και το ποτό τους κάτω από τον έναστρο ουρανό με τη συνοδεία μουσικής και ο χορός δεν άργησε να ξεκινήσει. Οι παρέες στο χορό και στα τραπέζια εναλλάσσονταν συνεχώς προσπαθώντας να μιλήσουν ο ένας με τον άλλον να μεταφέρουν τα νέα τους με την ευκαιρία του ανταμώματος.


Η βραδιά κύλησε όμορφα και το γλέντι και ο χορός συνεχίστηκαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν στο ¨Αντάμωμα Αγιασοφιτών 2022¨ και εύχεται στην επόμενη εκδήλωση να τιμήσουν με την παρουσία τους τον Πολιτιστικό μας Σύλλογο και όσοι φέτος δεν κατάφεραν να βρίσκονται μαζί μας.

Το φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση που ακολουθεί επιμελήθηκαν οι: Σταμάτης Χρυσικός, Άγγελος Μπόρας και Χαράλαμπος Π. Αντωνάκος.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.