Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Πανηγύρι των Αγίων Αναργύρων

Πολλοί ήταν οι προσκυνητές, ντόπιοι αλλά και ξένοι,που τίμησαν την παραμονή καθώς και ανήμερα της εορτής των Αγίων Αναργύρων στο ξακουστό εξωκλήσι του χωριού μας ,την μνήμη των Αγίων.

Μέσα στον ίσκιο των πεύκων,κοιτάζοντας το ηλιοβασίλεμα και ακούγοντας τους ύμνους και τις μελωδίες του εσπερινού, μεσα απο τις φωνές των ιεροψαλτών καθώς και του ιερέα του χωριού μας, πατήρ Κωνσταντίνου Λαμπίρη, κύλησε το απόγευμα των προσκυνητών!

Μετά το πέρας του εσπερινού και της περιφοράς της εικόνας των Αγίων, το εκκλησιαστικό συμβούλιο, είχε ετοιμάσει πλούσια εδέσματα, όπως ψητή γκιόσα, ψητή γουρνοπούλα αλλα και το περίφημο πλέον βραστό κατσικομούνουχο του χωριού μας(προσφορά του συγχωριανού μας Παναγιώτη Δοάνη).

Ακολούθησε γλέντι μέχρι αργά την νύχτα με ζωντανή μουσική από την ορχήστρα του Γιώργου Παυλάκου, του Πάνου Παπαοικονόμου, του Θέμη Ράπτη και του Απόστολου Τζαβέλα.

Το εκκλησιαστικό συμβούλιο ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους για μια ακόμη χρονιά στο πανηγύρι του χωριού μας, τους δωρητές που προσέφεραν δώρα για την λαχειοφόρο καθώς και όλους όσους κόπιασαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.

Να εκφράσουμε κι εμείς εκ μέρους μας, τις θερμές ευχαριστίες μας προς το εκκλησιαστικό συμβούλιο της ενορίας μας για την άψογη διοργάνωση, προκειμένου όλοι εμείς να περάσουμε μια υπέροχη βραδιά!

Φωτογραφίες :Στ.Χρυσικός, Γ. Αντ. Σιαβελής, Πην. Λαμπίρη, Σ. Σιαβελή, Χ. Ταλαγάνης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.