Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Αρχαιρεσίες πολιτιστικού συλλόγου .

Οι προγραμματισμένες για σήμερα Κυριακή 02 Ιουλίου ,εκλογές του πολιτιστικού και εξωραϊστικού συλλόγου Αγιασοφιτών ,πραγματοποιήθηκαν στον χώρο του δημοτικού σχολείου του χωριού μας.

Αρκετοί συγχωριανοί μας παραβρέθηκαν στις αρχαιρεσίες του συλλόγου μας, αψηφώντας τις σειρήνες για ένα μπάνιο στην παραλία μιας και η θερμοκρασία ήταν αρκετά υψηλή.

Έτσι μετά από έναν σύντομο απολογισμό έργων και πράξεων, από τον απερχόμενο πρόεδρο Σιαβελή Γεώργιο Αντ.,ξεκίνησε η διαδικασία των εκλογών από την οποία προέκυψε η νέα πρόεδρος, Σιαβελή Σοφία του Γ. αλλά και το νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο αποτελείται από τα εξής μέλη :

Λυμπέρη Ιωάννα του Π.

Ταλαγάνη Βασίλειο του Δ.

Σιαβελή Γεώργιο του Α.

Λαμπίρη Ευσταθία του Β.

Επίσης για την εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν οι εξής :

Φαρμασώνης Ευάγγελος του Ι. και Χασάπης Αθανάσιος του Ε.

Να ευχαριστήσουμε εκ βάθους καρδίας το απερχόμενο Δ. Σ για όλες του τις προσπάθειες προόδου του συλλόγου, για το εξωραϊστικό έργο του και την συνέχιση της εθίμων του τόπου μας.Να ευχηθούμε επίσης, καλή επιτυχία στο νέο Δ. Σ. και να φανεί άξιος συνεχιστής όλων των προηγούμενων διοικητικών συμβουλίων.

2 Σχόλια

Αφήστε το σχόλιό σας
  • Εκφράζω τα συγχαρητήρια μου στην νέα Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑγιαΣοφιτων για την εκλογή της, καθώς και στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. που εκλέγχθησαν.
    Όλα τους είναι δοκιμασμένα και καταξιωμένα στην κοινωνία του τόπου μας.
    Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο τους, στο οποίο οφείλουμε να είμαστε όλοι συμπαραστάτες.

    • Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια και για την υποστήριξή σας. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλό του χωριού μας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.