Ένα στολίδι στο χωριό μας!

Από σήμερα το χωριό μας έγινε ακόμα πιο όμορφο και ανέβηκε ακόμα ένα σκαλοπάτι προς την ανάπτυξη και την βιωσιμότητα του, καθώς άνοιξε και επίσημα τις πύλες του το νέο τουριστικό κατάλυμα του συγχωριανού μας Αναστασίου Ρ. Ρούτση. Ύστερα από πολύ προσπάθεια, κόπο, προσωπική εργασία αλλά και βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη το «villa AGIASOFIA» είναι όχι μόνο έτοιμο, αλλά υποδέχθηκε και τους πρώτους ενοικιαστές, οι οποίοι έμειναν κατενθουσιασμένοι από το κατάλυμα αλλά και από την ομορφιά του χωριού μας! Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον ιδιοκτήτη του ο οποίος όχι μόνο δεν ξέχασε την Αγία Σοφία αλλά επέστρεψε σε αυτήν και επένδυσε ένα πολύ σοβαρό ποσό και συνέβαλλε με τον τρόπο του στην ανάπτυξη του χωριού μας.

Το κατάλυμα με πιστοποίηση Ε. Ο. Τ. έχει δυναμικότητα 5 κλινών ενώ περισσότερες πληροφορίες θα βρεί όποιος το επιθυμεί στο τηλ 6970 285951 και στο email villaagiasofia@gmail.com.

Να ευχηθούμε ολόψυχα καλή επιτυχία στην προσπάθεια του συγχωριανού μας και καλή διαμονή σε όλους τους επισκέπτες του τόπου μας!

4 thoughts on “Ένα στολίδι στο χωριό μας!”

  1. Συγχαρητήρια Τάσο για την προσπάθειά σου, ελπίζω να στεφθεί με επιτυχία και να βοηθηθεί έτσι και το όμορφο χωριό μας!

  2. Πραγματικά ένα όμορφο στολίδι για το χωριό μας. Να έχετε υγεία και καλή επιτυχία.

  3. Συγχαρητήρια στον Τάσο και τη Νόρα! Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο εγχείρημά σας και σας ευχαριστούμε που αναδεικνύετε τις ομορφιές του χωριού μας!!!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *