Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

«Έφυγε» ο Αλέκος

Απεβίωσε, σήμερα (05-01-2015) στην Αθήνα, όπου και διέμενε, μετά από ασθένεια, ο Αλέκος Δημητρίου Λαμπίρης. Η νεκρώσιμη ακολουθία, θα τελεστεί αύριο (06-01-2015) στο Καράτουλα της Κυνουρίας, χωριό της συζύγου του.

Ο Αλέκος, ήταν γέννημα – θρέμα ΑγιαΣοφίτης. Ήταν γιος του Δήμου και της Στάμως Λαμπίρη. Ο πατέρας του ήταν σιδηρουργός (μπαρμπα Δήμος) και λειτουργούσε το γνωστό σιδηρουργείο για πολλά χρόνια μέσα στο χωριό. Ο ίδιος ξενιτεύτηκε από μικρή ηλικία για την Αθήνα, όπου μετά από σπουδές ηλεκτρονικού, εργαζόταν και κατείχε, για πολλά  χρόνια, εξέχουσα θέση, σε μεγάλη βιομηχανία πλησίον της Χαλκίδας.

Δημιούργησε μια καταπληκτική οικογένεια, με δύο υπέροχες κόρες και σύζυγο, καταπληκτικούς γαμβρούς και συμπαθέστατα εγγονάκια. Ήταν ήσυχος και συμπαθητικός άνθρωπος ο Αλέκος, χαμηλών τόνων. Έμαθε πάντα να συγχωρεί και να μην εναντιώνεται. Γι αυτό και ο πανάγαθος Θεός είναι σίγουρο, ότι θα τον κατατάξει  στις πύλες του Παραδείσου, σε σκηνές Αγγέλων και δικαίων.

Θα χουμε τώρα και έναν άλλο λόγο να επισκεπτόμεθα το Καράτουλα, το πατρικό χωριό των προγόνων μας. Να ανάβουμε ένα κεράκι στον τάφο του Αλέκου.

Η μνήμη του θα είναι αιώνια.

Αλέκος 3Αλέκος 2

3 Σχόλια

Αφήστε το σχόλιό σας
  • Τα συλλυπητήρια μου στην Θεία Μαγδαληνή,την Τίνα και την Βίκυ.Ήταν ένας υπέροχος μπαμπάς και σύζυγος.Θείε Αλέκο καλό σου ταξίδι.

  • Εμείς οι είκοσι (20) περίπου ΑγιαΣοφίτες, που ταξιδέψαμε σήμερα, υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, στο χιονισμένο Καράτουλα και παραβρεθήκαμε στη νεκρώσιμη ακολουθία του εκλιπόντα, που τελέστηκε στον Ι. Ν. Αγίου Ιωάννη Προδρόμου (της Εκκλησίας των προγόνων μας), άλλοι συμμαθητές του στο Δημ. Σχολείο του χωριού μας, κι άλλοι φίλοι του αγαπημένοι, κατά πολύ μικρότεροι στην ηλικία, όλοι μας εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Αλέκου, που έφυγε πρόωρα από κοντά μας. Αλέκο θα σε θυμόμαστε για πάντα. Άξιζες γι αυτό !!!

  • Σας ευχαριστώ όλους για την παρουσία και τη στήριξή σας και σας παρακαλώ να θυμάστε τον μπαμπά μου στις προσευχές σας…

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.