Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Πρωτομαγιά στους Αγ. Αναργύρους.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού, καλεί τα μέλη του και όλους τους ΑγιαΣοφίτες, την Παρασκευή (1η Μαΐου), στο χώρο των Αγίων Αναργύρων, σε αυτή τη μαγευτική τοποθεσία, ώστε να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Πρωτομαγιά και τον ερχομό της Άνοιξης, της εποχής εκείνης που αρχίζει να «ζωντανεύει» το χωριό μας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δωρεάν, σουβλιστά αρνιά της ώρας, άφθονο κρασί, μπόλικο κέφι και μουσική.

Τα υπόλοιπα (ψωμί, ορεκτικά, ποτήρια κ.α. ελαφρές οικοσκευές) ας τα διαθέσουν οι επισκέπτες, ώστε να ελαφρύνουν το έργο του Συλλόγου.

Σας περιμένουμε να περάσουμε όμορφα τούτη την ημέρα, με φαγοπότι δίπλα στην ψησταριά, με κουβεντολόι, αλλά και κοντινούς περιπάτους στη γύρω περιοχή……, απολαμβάνοντας και θαυμάζοντας τις σπάνιες ομορφιές της Άνοιξης, που χαρακτηρίζουν τον τόπο μας. Ομορφιές που μπορεί να «προσπερνά» βιαστικά το ανθρώπινο μάτι, όχι όμως και ο φωτογραφικός φακός!

1α234567891011121314151617

1 Σχόλιο

Αφήστε το σχόλιό σας
  • Η συντακτική Ομάδα του blog, εκφράζει τις ευχαριστίες της σε δύο (2) ξενιτεμένα «παιδιά» της ΑγιαΣοφίας, στον Ρόλλα Αντώνη του Ιωάννη κατ. Βοστώνης Η.Π.Α. και τον Ρούνη Ιωάννη του Γεωργίου κατ. Αυστραλίας, για την οικονομική ενίσχυση που πρόσφεραν στην ιστοσελίδα μας. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από αυτή την ευγενή κίνηση, επειδή ταυτοχρόνως μαθαίνουμε απ” αυτούς ότι, το περιεχόμενο της «σελίδας μας», τους κρατάει σε συνεχή επαφή με τη γενέτειρα και ότι συμβάλει στη «ζωντάνια» του τόπου μας, πετυχαίνοντας έτσι τους σκοπούς για τους οποίους δημιουργήθηκε.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.