Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Πρωτομαγιά

Εβδομήντα (70) περίπου ΑγιαΣοφίτες, αλλά και φίλοι του χωριού μας, έχοντας απόλυτη επίγνωση της ομορφιάς του τόπου μας, απαξίωσαν με εμφανή τρόπο τους άλλους συνήθεις ταξιδιωτικούς προορισμούς (Άστρος, Ναύπλιο, Τυρός, Βυτίνα, κ.α.) και επέλεξαν να γιορτάσουν την ημέρα της Πρωτομαγιάς, στο όμορφο χωριό μας και συγκεκριμένα στη μαγευτική τοποθεσία των Αγίων Αναργύρων.

Και δικαιώθηκαν γι αυτή τους την επιλογή, αφού οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν από το πρωί ίσαμε αργά το απόγευμα, ήταν πρωτόγνωρες και ασυνήθιστες για τούτη την ημέρα. Όμορφες παρέες κάτω από τα πεύκα, ευχάριστη συζήτηση, αναμνήσεις, κέφι, τραγούδια, χορός, μουσική και προπάντων επικοινωνία, κάτι που λείπει σήμερα από τους περισσότερους. Κι όλα αυτά σε ένα ζεστό και ηλιόλουστο, ντυμένο με τα χρώματα της Άνοιξης, καταπράσινο περιβάλλον.

Χάρηκαν τα μέλη του Συλλόγου που διοργάνωσαν αυτή την εκδήλωση. Χάρηκαν οι επισκέπτες, αλλά πολύ περισσότερο και οι σοφοί μας πρόγονοι, που έχτισαν το εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων, προσβλέποντας στο καλό του τόπου μας.

Κι όσο για την επιτυχία της εκδήλωσης…; αδιάψευστοι μάρτυρες, οι φωτογραφίες !!!

Το Δ. Σ. του Συλλόγου, ευχαριστεί τους επισκέπτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του. Καλεί όλους τους ΑγιαΣοφίτες να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και εκφράζει την αισιοδοξία του, ότι το χωριό μας, με αυτή τη συμμετοχή, δεν πρόκειται να «σβήσει», αφού πλέον όλοι κατανοούν και το αποδεικνύουν εμπράκτως, ότι η «βαριά βιομηχανία» του τόπου μας, είναι το θαυμάσιο φυσικό περιβάλλον του.

Χρόνια Πολλά, Καλή Άνοιξη και Καλοκαίρι.

234567 8910111213 14151617181920212223242526272829

 

2 Σχόλια

Αφήστε το σχόλιό σας
  • Ήταν υπέροχα !!! το αρνάκι καταπληκτικό. Ευχαριστούμε από καρδιάς τα μέλη του συλλόγου και όσους βοήθησαν στην οργάνωση. Και του χρόνου να είμαστε καλά!!!

  • Συγχαρητήρια για την όμορφη μέρα που μας πρόσφερε ο Σύλλογος. Και του χρονου.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.