Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Ευτυχισμένο το 2016

Οι διαχειριστές του ιστολογίου μας ( agiasofiablog.gr ), εύχονται σε όλους τους αναγνώστες, που επί το πλείστον είναι απόδημοι ΑγιαΣοφίτες, Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το νέο έτος 2016.

Εκφράζουμε σε όλους τις ευχαριστίες μας, που μας τίμησαν με την αναπάντεχα μεγάλη επισκεψιμότητά τους (τουλάχιστον 60.000 καταγεγραμμένες επισκέψεις μέσα στο έτος 2015 και χιλιάδες άλλες που δεν καταγράφονται, από smartphone κ.λ. συσκευές).

Ταυτοχρόνως τους καλούμε, να στηρίξουν την Τοπική Κοινότητα, την Εκκλησία και τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού μας, προς όφελος του τόπου μας.

Να στηρίξουν όμως και αυτή τη δραστηριότητα (ιστοσελίδα), η οποία χρηματοδοτείται από τις ανωτέρω Αρχές, με οιονδήποτε τρόπο, κυρίως όμως, αποστέλλοντας στο e mail μας, ειδήσεις για γεγονότα κοινωνικού ενδιαφέροντος (γάμους, βαπτίσεις, επιτυχίες παιδιών, ιστορικά – παραδοσιακά θέματα, κ.λ.π.), που αφορούν όλους τους ΑγιαΣοφίτες, καθώς και δανείζοντάς μας, για λίγες μόνο ώρες, παλαιές φωτογραφίες, με σχετικό περιεχόμενο από το χωριό μας.

Είναι κι αυτός ένας τρόπος για να διατηρήσουμε στο χρόνο, τη γενιά των ΑγιαΣοφιτών και να μεταδώσουμε στους νεώτερους την αγάπη για το όμορφο χωριό μας.

Υγεία και ευτυχία σε όλους, για πολλά πολλά χρόνια.

ΣΤΟΛΙΣΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

2 Σχόλια

Αφήστε το σχόλιό σας
  • Χρόνια Πολλά σε όλους, καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία αγάπη και πρόοδο.
    Ιδιαίτερα για τους διαχειριστές της σελίδας εύχομαι να είναι γεροί και δυνατοί και να συνεχίσουν να ενημερώνουν την σελίδα που πραγματικά απολαμβάνουμε.

  • Χρόνια Πολλά ευτυχισμενος
    ο καινούργιος χρόνος 2016
    στους απανταχού Αγιασοφιτες
    υγεια,χαρα και πρόοδο στα σπίτια σας.
    Και για σας την ομαδα που εργάζεστε
    ασταμάτητα για να κρατάτε αυτο το
    χωριουδάκι ομορφο και ζωντανό
    να είστε παντα καλά.
    Γιώργος Ι Σιαβελης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.