Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Αγιογράφηση

Πιο όμορφος γίνεται ο «περικαλλής» Ιερός Ναός του χωριού μας.

Αυτόν τον χαρακτηρισμό άλλωστε απέδωσαν σε αυτόν, Αρχιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως, κατά τις πρόσφατες, επισκέψεις τους στο χωριό μας (Ιερά πανήγυρη, τέλεση Μυστηρίων κ.λ.π.).

Αιτία…, οι δύο (2) ακόμα Αγιογραφίες που κοσμούν από προσφάτως τον εσωτερικό του χώρο. Ο Άγιος Νείλος και ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος, οι οποίες αγιογραφήθηκαν από τον αγιογράφο Ιωσήφ ΔΗΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ, με την δωρεά, η πρώτη των οικογενειών Κυριάκου ΝΤΟΡΛΗ (εις μνήμη του πατρός του) και Χρήστου & Μαρίας ΡΟΥΝΗ και η δεύτερη, με τη δωρεά των: Νικολάου, Ελένης, Γεωργίου και Κων/νου ΠΕΤΡΗ. Οι παραπάνω δωρητές είναι μέρος αυτών των ανθρώπων, που είχαμε αναφερθεί προσφάτως, οι οποίοι παρόλο που δεν κατάγονται απ’ το χωριό μας, αγαπούν αυτό και εκκλησιάζονται συχνά στην Αγία Σοφία.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του. Είθε η Αγία Σοφία, να πρεσβεύει υπέρ υγείας και μακροημέρευσης, αυτών και των οικογενειών τους.

Β Αγιογραφία

EIKONA

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.