Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Δημοτικός φωτισμός και δρόμοι.

Αρκετά πλούσιο, συγκριτικά με τα οικονομικά δεδομένα της εποχής, ήταν το έργο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στην Τοπική μας Κοινότητα, κατά το τρέχον χειμερινό διάστημα.

Εκτός από τον καθιερωμένο, αλλά απαραίτητο καθαρισμό των αγροτικών δρόμων με γκρέιτερ και τη χαλικόστρωση ορισμένων άλλων σε διάφορες περιοχές, ώστε να υπάρχει ευχερής πρόσβαση των συγχωριανών μας στα χτήματα, κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα πραγματοποιήθηκε επέκταση Δημοτικού φωτισμού, με την τοποθέτηση επτά (7) στύλων ηλεκτροφωτισμού (Δ.Ε.Η.) σε γειτονιές του χωριού, όπως στα Σιαβελιάνικα, Πετράλωνα, κ.α.

Τα αποτελέσματα του παραπάνω έργου, είναι αρκετά εμφανή, ειδικά κατά τη νυχτερινή περίοδο, τα οποία συμβάλουν στην εξυπηρέτηση, αλλά και στην ασφάλεια των κατοίκων του χωριού. Το έργο, κόστισε 8.820,00 €, επί συνόλου 40.000,00. € που διατέθηκαν για ηλεκτροφωτισμό σε όλη την περιφέρεια του Δήμου. Δηλαδή η Τ. Κ. Αγίας Σοφίας, εξασφάλισε ένα ικανοποιητικό ποσοστό της τάξης του 25 % .

Και όλα αυτά, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη το έργο της αντικατάστασης του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης του χωριού μας (από την πηγή έως τη δεξαμενή) το οποίο θα ξαναρχίσει πάλι την Άνοιξη. Περισσότερα όμως τότε, όταν ο φωτογραφικός φακός «τρυπώσει» για έρευνα, κάτω απ΄ τις πυκνές φυλλωσιές των βελανιδιών και τα μπουμπουκιασμένα Πλατάνια.

Διαπιστώνουμε έντονη δραστηριότητα στην Τοπική μας Κοινότητα και είμαστε χαρούμενοι γι αυτό…!!!

α

β

γ

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.