Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Βοηθητική αίθουσα της Εκκλησίας μας

Άρχισαν εδώ και μέρες οι εργασίες κατασκευής της βοηθητικής αίθουσας της Εκκλησίας μας. Το Αρχιτεκτονικό αριστούργημα που κατασκευάζεται θα ομορφύνει τον περιβάλλοντα χώρο του Ιερού Ναού και ταυτοχρόνως θα διευκολύνει τις ανάγκες των προσκυνητών. Τι εννοείται με αυτό; Θα μπορεί ο καθένας μόνος του, ή με τη Βοήθεια του Ε. Σ. ή catering ή και άλλων, να προσφέρει καφέ και ελαφρύ γεύμα σε προσκυνητές, κατά την τέλεση διαφόρων θρησκευτικών τελετών (βαπτίσεις, μνημόσυνα κ.α.).

Εννοείται βέβαια, ότι η παραπάνω αίθουσα θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο και κατά το πανηγύρι της ΑγιαΣοφιάς, ώστε να μη μας τρομάζουν πλέον οι κακές καιρικές συνθήκες που τυχόν επικρατήσουν, όπως τα δύο (2) τελευταία χρόνια.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, ευχαριστεί τον κ. Κων/νο Γ. Λαμπίρη ομογενή του Σικάγο για την οικονομική του συνδρομή, αλλά και την Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας, καθώς και τους Ιωάννη Παν. Σιαβελή, Γεώργιο Κ. Λαμπίρη, Βασίλειο Ι. Λαμπίρη, τα Λατομεία  Κοττή και τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας για τη συνδρομή – βοήθειά τους στην παραπάνω κατασκευή και καλεί όλους όσους επιθυμούν να προσφέρουν τη βοήθειά τους για την συνέχιση του παραπάνω έργου.

Περισσότερα για την Βοηθητική Αίθουσα, μπορείτε να δείτε και εδώ.

234567

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.