Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Πλακόστρωση Σπηλαίου Αγ. Σάββα

Η εικόνα είναι όντως  εκθαμβωτική.

Ένα σπουδαίο έργο αποπερατώθηκε πριν από λίγες μέρες στο Σπήλαιο του Αγίου Σάββα, το οποίο ικανοποιεί τις ανάγκες των προσκυνητών στον εσωτερικό χώρο του Σπηλαίου και προσδίδει ιδιαίτερη χάρη και ομορφιά σε αυτό.

Κατασκευάστηκε πλακόστρωση, μετά αναβαθμίδων, σε φυσικό χρωματισμό, ίδιο με τα βράχια που περιβάλλουν το προσκύνημα του Αγίου. Το παραπάνω έργο αποτελεί δωρεά ατόμου, το οποίο επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία του.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον ανωτέρω δωρητή και υπόσχεται ότι η παραπάνω κατασκευή είναι μόνο η αρχή και άλλων εξωραϊστικών έργων που θα ακολουθήσουν συντόμως (κατασκευή τοιχίου, διάφανη τέντα κ.α.).

Τούτο μας δήλωσε ο Εφημέριος του χωριού μας, από το χώρο του Σπηλαίου, εμφανώς χαρούμενος και ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα της δουλειάς.

Οψόμεθα συντόμως…

1

2

3

4

5

6

7

8

1 Σχόλιο

Αφήστε το σχόλιό σας
  • Εσπερινός στο Σπήλαιο του Αγίου Σάββα, μέσα στο μισοσκόταδο. Με αγνάντιο το φθινοπωρινό τοπίο απέναντι στο Μοναχόρεμα και οι ήχοι από τους ψαλμούς, να σμερδεύονται με κείνους του κοκκινολαίμη που κουρνιάζει στα φυλλώματα της ρεματιάς……. Στιγμές πάμφθηνες και ανεπανάληπτες, που έχουμε παραλείψει από τη ζωή μας, με κόστος ακριβό.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.