Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Νέα από το Σικάγο

Ενώπιον εκατοντάδων εκκλησιαζομένων, μεταξύ αυτών, συγγενών,  φίλων και συγχωριανών, την Κυριακή 23 Μάρτη, ανήμερα της Σταυροπροσκύνησης στον Ιερό ναό Αγίου Χαραλάμπους, στο Niles του Illinois ακούστηκε για μια ακόμα φορά το Άξιος Άξιος, όπου χειροτονήθηκε Ιερέας, ο Γεώργιος Κων. Λαμπίρης, παρουσία του Μητροπολίτη κ.κ. Ιακώβου. Μετά τη Θεία Λειτουργία προσφέρθηκε νηστίσιμο γεύμα στην αίθουσα της Εκκλησίας. Εκεί οι ΑγιαΣοφίτες φρέσκαραν για λίγο της αναμνήσεις τους από τη γενέτειρα, ενώ η περηφάνια για τον καινούργιο Ιερέα τους ήταν ορατή στα πρόσωπά τους.

Σίγουρα οι ΑγιαΣοφίτες του Σικάγο, έχουν έναν ακόμα λόγο να εκκλησιάζονται στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους, αφού ο Ιερέας είναι «δικό τους» παιδί. Πάντα Άξιος Πατήρ Γεώργιε και ο Θεός πάντα μαζί σου.

Την παραπάνω επιστολή και τις φωτογραφίες, απέστειλε από το Σικάγο ο Γεώργιος Ιωάννου Σιαβελής (του Αναργυρόγιαννη), ο οποίος διακρίνεται χαρακτηριστικά στις φωτογραφίες.

Εμείς περιμένουμε και άλλα νέα από όλους τους απόδημους,  σε όλα τα σημεία της γης και μην ξεχνάτε την ΑγιαΣοφιά

2 με τον πατέρα

5 μαζί με το Γιώργη

6  πατήρ γεώργιος

7 πατήρ γεώργιοσ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΩΡΓΗ

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.