Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Αθανάσιος Κων. Σιαβελής

«Έφυγε», σήμερα (05-3-2017), πρόωρα από κοντά μας, ο Αθανάσιος (Σούλης) Κων/νου Σιαβελής, ετών 53, καταγόμενος από το χωριό μας. Ο εκλιπών ήταν γιος του Κων/νου Σιαβελή και εγγονός του Αθανασίου Σιαβελή (Ξύδη), γέννημα θρέμμα ΑγιαΣοφίτες και οι δύο, που κατοικούσαν σε ένα γραφικό σπιτάκι στα πέρα Σιαβελιάνικα. Σήμερα διακρίνονται μόνο τα ερείπιά του, ο παλαιός πέτρινος ληνός και το αλώνι του, θυμίζοντας παλιές αξέχαστες εποχές…!

Ο πατέρας του εκλιπόντα, ο Κώστας,  είχε παντρευτεί την Σταμάτα και διέμενε στο γειτονικό χωριό Ρίζες. Εκεί γεννήθηκε και πέρασε τα παιδικά του χρόνια ο Σούλης, ο οποίος επισκέπτονταν συχνά το χωριό μας στην παιδική του ηλικία, μαζί με τον αείμνηστο πατέρα του. Τον θυμόμαστε επάνω σε κείνο το καλογυαλισμένο 50άρι μηχανάκι του, να προσελκύει όλα τα ΑγιαΣοφιτάκια γύρω του, κουβεντιάζοντας για μηχανές και για τις άλλες …χαρές της ζωής.

Η νεκρώσιμη ακολουθία, θα ψαλλεί αύριο (06-3-2017) και ώρα 15.00 στις Ρίζες.

Καλό σου Ταξίδι, παλιέ και αγαπημένε μας φίλε. Η μνήμη σου ας είναι αιώνια.

Α Κ Σιαβελής

α

β

γ

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.