Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Eορτή της Ζωοδόχου Πηγής.

Την εορτή της Ζωοδόχου Πηγής, που εορτάζεται σήμερα Παρασκευή της Διακαινησίμου, τίμησαν με την παρουσία τους στο εξωκλήσι των Αγίων Αναργύρων, αρκετοί ΑγιαΣοφίτες, συμβάλλοντας ταυτοχρόνως στην διατήρηση της παράδοσης του τόπου μας, που θέλει την ημέρα αυτή, να γίνεται από δεκάδων ετών ένα μικρό πανηγυράκι, μια μικρή σύναξη των κατοίκων, σε αυτή, την απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, τοποθεσία.

Μετά το πέρας της Λειτουργίας, οι προσκυνητές απόλαυσαν πρώτα το καφεδάκι τους στον προαύλιο χώρο, ατενίζοντας τις Ανοιξιάτικες βουνοκορφές, κι ύστερα το ψητό στην αίθουσα συνεστιάσεων.

Αξίζει έπαινος στα παιδιά του Ε. Σ., αλλά και στους συμμετέχοντες, που πασχίζουν με τόσο κόπο, να διατηρήσουν τα έθιμα και τις παραδόσεις, αποτρέποντας την ερήμωση και συμβάλλοντας στη ζωντάνια του τόπου μας.

Χρόνια Πολλά.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.