Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Δωρητές, συνδρομητές κ.α. περί Συλλόγου μας

Το Δ. Σ. του Πολιτιστικού μας Συλλόγου, εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Κων/νο Γ. Λαμπίρη (γιο του Τασσάκου), τον Ιωάννη Γ. Ρούνη και τον Αντώνιο Ι. Ρόλλα (γιο του Καραζή), για την οικονομική βοήθεια που προσέφεραν προσφάτως στο Σύλλογό μας. Και οι τρεις είναι απόδημοι ΑγιαΣοφίτες και διαμένουν αντιστοίχως στο Σικάγο, στο Σίδνεϋ και στη Βοστώνη. Οι δύο τελευταίοι μάλιστα, είχαν επισκεφθεί φέτος το Καλοκαίρι το χωριό μας.

Στο σημείο αυτό, παρακαλούμε τους συνδρομητές του Συλλόγου μας, οι οποίοι δεν έχουν τακτοποιήσει (είναι αρκετοί) τις συνδρομές τους στο Σύλλογο (5,00 € ετησίως το κάθε μέλος), να τακτοποιήσουν την οφειλή τους, απευθυνόμενοι σε μας (Δ. Σ.). Όσο γι΄ αυτούς που βρίσκονται μακριά και δεν έχουν άμεση επαφή με το χωριό, δύνανται να τακτοποιήσουν τις παραπάνω οφειλές τους, καταθέτοντας το αντίστοιχο ποσό στον ακόλουθο Τραπεζικό Λογαριασμό που διατηρεί ο Σύλλογός μας στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος (Ε.Τ.Ε.)

Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος ΑγιαΣοφιτών

Αρ. Λογαριασμού: 842 / 296025-72

Kαι για τους κατοίκους του Εξωτερικού:

ΙΒΑΝ  GR9001108420000084229602572

ΚΩΔ. SWIFT  ΤΡΑΠΕΖΑΣ (ΒΙC) ETHNGRAA

και ύστερα από την κατάθεση, να μας ενημερώσουν με κάθε πρόσφορο τρόπο ή μέσο, για το ποσό και την ημερομηνία κατάθεσης (προφορικά, τηλεφωνικώς, επιστολή, μειλ στην ηλεκτρονική διεύθυνση agiasofia@agiasofiablog.gr  , ή σχόλιο στην ιστοσελίδα μας το οποίο δεν θα αναρτηθεί κ.α.), ώστε η παραπάνω πληρωμή να ταυτοποιηθεί και να καταγραφεί στο αντίστοιχο βιβλίο ταμείου – συνδρομών και στη συνέχεια να αποσταλεί στα μέλη μας η απόδειξη πληρωμής.

Οι παραπάνω δωρεές των ομογενών μας, αλλά και κάθε άλλη οικονομική συνδρομή μέλους κ.α., έστω και η πιο μικρή, ειδικά αυτήν την περίοδο, είναι σωτήρια για την ομαλή πορεία του Συλλόγου μας, έργο του οποίου, μεταξύ των άλλων, είναι και η λειτουργία (μαζί με την Εκκλησία) της παρούσας ιστοσελίδας, ειδικά το ιστορικό – λαογραφικό  μέρος αυτής.

Συνεχίζοντας το έργο μας, σκοπός μας (πέραν των γνωστών ετήσιων δραστηριοτήτων, οι οποίες θα εξασφαλίσουν τα απαραίτητα έσοδα), είναι, η επένδυση με πλάκες των σκαλοπατιών και της εισόδου στο  Δημ. Σχολείο, η τοποθέτηση καθισμάτων στις πηγές και τις Βρύσες (Μάνα, Πηγαδάκι κ.α.) για την αναψυχή των περιπατητών, η τοποθέτηση διαφημιστικών πάνελ σε κεντρικά σημεία του χωριού με τα αξιοθέατα του τόπου μας, καθώς και η αγορά ενός ψυγείου για το Σχολείο μας, γιατί το υπάρχον, υπέστη ολοκληρωτική ζημιά και έπαψε να λειτουργεί. Και επί τη ευκαιρία, είναι ευπρόσδεκτο από το Σύλλογό μας κάποιο μεταχειρισμένο ψυγείο που έχει οποιοσδήποτε, το οποίο δεν το χρησιμοποιεί και δεν το χρειάζεται.

Νεώτερα για το Σύλλογό μας (δραστηριότητες, οικονομικός απολογισμός κ.α.) στην ετήσια  έγγραφη ενημέρωση.

2

3

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.