Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Νέος Δήμαρχος, ίδιος ο Πρόεδρος Κοινότητας.

Ύστερα κι από την έκδοση των αποτελεσμάτων της β΄ Κυριακής των Δημοτικών εκλογών, έχουμε αλλαγή Δημάρχου στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, στον οποίο ανήκει Διοικητικά το χωριό μας.

Ο Γεώργιος Καμπύλης, εκλέχθηκε ο νέος Δήμαρχος του Δήμου και θα κληθεί να αναλάβει τα καθήκοντά του από την 1η Σεπτεμβρίου 2019.

Γεννήθηκε το έτος 1977. Έχει σπουδάσει Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Οργάνωση και Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών και Δημοσίων Οργανισμών. Μιλάει δύο (2) ξένες γλώσσες, Αγγλικά και Ισπανικά. Υπηρέτησε τη θητεία του στον Ελληνικό Στρατό ως έφεδρος Αξιωματικός και είναι παντρεμένος με την κ. Δήμητρα Παπακωνσταντίνου – Χουντή, Φιλόλογο – ειδική παιδαγωγό, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα γιό.

Ευχόμεθα στον νέο Δήμαρχο καλή επιτυχία στα καθήκοντά του και ευελπιστούμε σε μια άριστη και εποικοδομητική συνεργασία με τις Αρχές του τόπου μας. Πρόεδρο Κοινότητας, Εκκλησιαστική Επιτροπή, Πολιτιστικό Σύλλογο.

Και όσον αφορά τα Εκλογικά αποτελέσματα του β΄ κύκλου των εκλογών στο χωριό μας (Αγία Σοφία) αυτά έχουν ως εξής.

Γεώργιος Καμπύλης:  26 ψήφοι

Παναγιώτης Μαντάς: 32 ψήφοι

Άκυρα: 3 ψήφοι.

11

ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ  ΑΓΙΑΣ  ΣΟΦΙΑΣ

Πρόεδρος Κοινότητας Αγίας Σοφίας, επανεκλέχθηκε από την πρώτη Κυριακή (26 Μαΐου), ο Χρήστος  Δ. Ταλαγάνης, ο οποίος σύμφωνα με το  «Νόμο Κλεισθένη», θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες, συγκριτικά με τη θέση του Εκπροσώπου της Κοινότητας που κατείχε.

Οι αρμοδιότητες αυτές, θα παρουσιαστούν σε νεώτερη ανάρτησή μας.

Ευχόμεθα καλή επιτυχία στο έργο του και στο νέο θεσμικό του ρόλο.

12

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.