Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Αποκατάσταση φθοράς στο Σχολείο μας.

Αποκαταστάθηκε προσφάτως, μετά από αίτημα του Πολιτιστικού μας  Συλλόγου προς το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, η φθορά που είχε προκληθεί, συνεπεία των χειμερινών βροχοπτώσεων, στο Ανατολικό άκρο του τοιχίου στήριξης του προαυλίου χώρου του Δημοτικού μας Σχολείου.

Συγκεκριμένα, η λιθοδομή είχε φουσκώσει, είχε χάσει τη στατικότητά της, με άμεσο κίνδυνο κατάρρευσης και πρόκλησης περισσότερης ζημιάς στον προαύλιο χώρο, αλλά και ατυχήματος σε τυχόν διερχόμενους πεζούς.

Το Δ. Σ. του Συλλόγου μας, εκφράζει τις ευχαριστίες του στον κ. Δήμαρχο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και στον Εκπρόσωπο της Κοινότητάς μας.

2

4

5

3

6

Μετά και από την παραπάνω αποκατάσταση, που πραγματοποιήθηκε από ειδικό συνεργείο (Αφοι: Π. & Β. Λαμπίρη /  Άστρος), με εξαιρετικό αποτέλεσμα, το Σχολείο μας, εξακολουθεί να παραμένει ένας σημαντικός χώρος αναψυχής, ανάπαυσης και γαλήνης, για μικρούς και μεγάλους, ειδικά τώρα το καλοκαίρι.

2-3

7-2

9-2

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.