Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

H ανταμοιβή.

Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας στον συγχωριανό μας, Χρήστο Β. Λαμπίρη για την μεγάλη επιτυχία του. Την εισαγωγή του στη Σχολή Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, την οποία είχε επιλέξει, ως πρώτη επιλογή στο σύστημα των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Ταυτοχρόνως, επαινούμε και τους οικείους του, προπάντων τη μητέρα, η οποία, παρά τις συνήθεις δυσκολίες της ζωής, στάθηκε δίπλα στο παιδί, επάξια, ως στοργική και φιλεύσπλαχνη μητέρα, μεταδίδοντας σε αυτό, όλα εκείνα τα ψυχικά και πνευματικά προσόντα και αρετές, ώστε να είναι ικανό για να φέρει εις πέρας τη δύσκολη αποστολή του.

– Και ΄συ Χρήστο, να μην ξεχάσεις τον τόπο που ξεκίνησες. Η ΑγιαΣοφιά, όπως και κάθε χωριό της πατρίδας μας, έχει ανάγκη «τα παιδιά της», προπάντων όταν είναι μορφωμένα, με «ανοιχτό» μυαλό και αγαπούν την πρόοδο.

1

2

2 Σχόλια

Αφήστε το σχόλιό σας
  • Χρήστο, συγχαρητήρια για την επιτυχία σου, καλή σταδιοδρομία με υγεία και δύναμη. Σοφία Γ. Σιαβελή, Σταμάτης Χρυσικός

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.