Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821

Με την καθιερωμένη Δοξολογία εντός του Ιερού ναού,  με επιμνημόσυνη δέηση και καταθέσεις στεφάνων από το Πρόεδρο της Κοινότητας και τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου, έμπροσθεν του Μνημείου πεσόντων, παρουσία, αρκετών νέων συγχωριανών, εόρτασαν οι ΑγιαΣοφίτες την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 και απόδωσαν τιμές στους πεσόντες.

«Παιδιά της ΑγιαΣοφιάς, που μείνατε για πάντα στα βουνά της Αλβανίας και στην έρημο της Μικράς Ασίας και  ΄σεις λοιποί θανατωθέντες ΑγιαΣοφίτες, σας υποσχόμεθα, ότι θα θυμόμαστε τη θυσία σας για πάντα. Και ΄μεις και οι επερχόμενες γενιές. Αθάνατοι.»

Ήταν επίσης, τα λόγια του Πρόεδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑγιαΣοφιτών, με τα οποία τίμησε τους πεσόντες ΑγιαΣοφίτες στα πεδία των μαχών και τους λοιπούς θανατωθέντες, ενώπιον αρκετών παρευρισκομένων, κυρίως νέων στην ηλικία.

Χρόνια Πολλά. Ζήτω το Αθάνατο 1821.

6

5

7

8

1

2

3

4

10

9

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.