Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Χρόνια Πολλά – Καλό Πάσχα

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αγίας Σοφίας, τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και του Δ. Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού μας, εύχονται σε όλους τους απανταχού ευρισκόμενους ΑγιαΣοφίτες «Καλό Πάσχα – Χρόνια Πολλά με υγεία και ευτυχία».

«Είθε, το φως της Λαμπροφόρου Αναστάσεως, να φωτίσει το νου και τις ψυχές μας και να φέρει ανάμεσά μας και σε ολόκληρο τον κόσμο, αγάπη, ειρήνη, συμφιλίωση, προς όφελος εμάς των ιδίων και της αξιαγάπητης γενέτειράς μας».

2

Επίσης, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του ενοριακού μας ναού, που όλες αυτές τις ημέρες θα ευρίσκεται επί ποδός – αρχής γενομένης από σήμερα, που προέβη στην καθαριότητα του Ιερού Ναού και στη βαγιοστόλιση της εκκλησιάς – προσκαλεί τους απόδημους, να βιώσουν το θείο Πάθος μέσα από τις Ιερές Ακολουθίες του Ιερού μας Ναού, τηρουμένων και των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων, σύμφωνα με τους κανόνες που έχει ορίσει η Πολιτεία.

3

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.