Η Βασιλόπιτα του Συλλόγου μας

Την αγάπη για τον τόπο τους και την πίστη στα ιδανικά τους, εκδήλωσαν στις 13 Ιανουαρίου το πρωί, οι ΑγιαΣοφίτες,  με την συμμετοχή τους στην εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε εκείνη την ημέρα στο Δημ. Σχολείο του χωριού.

Το κάτασπρο τοπίο της περιοχής, που είχε προκαλέσει ο πρόσφατος χιονιάς, δεν στάθηκε εμπόδιο στην πραγματοποίηση του σκοπού τους, αντιθέτως μάλιστα, προκάλεσε ένα σπάνιο και ευχάριστο θέαμα σε μικρούς και μεγάλους, που έδωσε ακόμα πιο χαρούμενο τόνο στην όλη ατμόσφαιρα, εκείνης της Κυριακάτικης πρωινής σύναξης.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Εφημέριος του χωριού παπαΚώστας Λαμπίρης.

Κι ύστερα, εκεί, κάτω απ΄ τις παλιές φωτογραφίες των παππούδων τους, των πρώτων στυλοβατών του χωριού τους, αντάλλαξαν θερμούς εναγκαλισμούς και ευχές για το νέο έτος, μέσα σε ένα κλίμα ελπίδας και αισιοδοξίας για το μέλλον του τόπου τους, αλλά και συγκίνησης, την οποία προκάλεσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κατά την ολιγόλεπτη ομιλία του.

Κατά την παραπάνω ομιλία, α. ευχαρίστησε και ανέφερε έναν προς έναν τους δωρητές του Συλλόγου, β. παρουσίασε το εξωραϊστικό κ.λ. έργο κατά το έτος 2018,  γ. παρέδωσε εγγράφως σε έκαστο μέλος τον οικονομικό ισολογισμό του Συλλόγου και δ. επικεντρώθηκε στις προσπάθειες που καταβάλει ο Σύλλογος για την διατήρηση της ιστορίας και των παραδόσεων του τόπου μας, που έχουν ως σκοπό τη διατήρηση του γένους των ΑγιαΣοφιτών και την ενδυνάμωση της αγάπης όλων προς το χωριό μας.

Ευχόμεθα Χρόνια Πολλά, σε όλους τους απανταχού ευρισκόμενους πατριώτες.

8

2

5

6

7

9

10

11

11α

11β

13

14

15

16

17

18

19

20

1

3

4

12

One thought on “Η Βασιλόπιτα του Συλλόγου μας”

  1. ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ
    Γνωρίζουμε, σε όσους επιθυμούν να καταβάλουν τη συνδρομή τους για το έτος 2019, ότι μπορούν να το πραγματοποιήσουν, καταθέτοντας το αντίστοιχο ποσό στον υπ. αριθ. GR9001108420000084229602572 Τραπεζικό Λογαριασμό που τηρούμε στην Ε.Τ.Ε. και να μας ειδοποιήσει με κάθε πρόσφορο μέσο, ώστε να του αποστείλουμε την σχετική απόδειξη και να τον καταγράψουμε στο Βιβλίο Συνδρομών.
    Το ίδιο ισχύει και με την αποστολή Ημερολογίων.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *