Άγιοι Ανάργυροι. Σας περιμένουμε στο πανηγύρι!

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ενορίας μας, προσκαλεί τους πιστούς και όλους τους ΑγιαΣοφίτες στο χωριό μας και ειδικότερα στο εξωκλήσι των Αγίων Αναργύρων, παραμονή και ανήμερα της εορτής, (Δευτέρα 30-6 και Τρίτη 01-7-2014), να συνεορτάσουμε και να τιμήσουμε με την παρουσία  μας, τη μνήμη των Αγίων.

Ήδη οι ετοιμασίες από το Ε. Σ. έχουν αρχίσει, έτσι ώστε οι προσκυνητές, εκτός από το θαυμάσιο περιβάλλον και το δροσερό αεράκι του Πάρνωνα, να απολαύσουν γουρουνόπουλο ψητό, ντόπια γκιόσα και γίδα βραστή, ορεκτικά,  βαρελίσιο κρασί, μπύρες και αναψυκτικά.

Σας περιμένουμε.

22335544ΑΠΟΨΗ

3 thoughts on “Άγιοι Ανάργυροι. Σας περιμένουμε στο πανηγύρι!”

  1. Μπράβο για άλλη μια φορά στην Εκκλησιαστική Επιτροπή !!!!! Να είστε πάντα καλά, γεροί και δυνατοί και » μην το βάζετε κάτω». Ας έχουμε στο μυαλό μας ότι πανηγύρι κάνενε οι Αγιασοφίτες ακόμα και την εποχή που δεν είχαν νερό στους Αγίους Αναργύρους, δεν είχαν ρεύμα, δεν είχαν αυτικινητόδρομο.
    Έχουμε διάθεση, έχουμε ψυχή, κι ας είμαστε λίγοι.
    Καλή επιτυχία !!!!!!

  2. Είναι ένα πραγματικά παραδοσιακό πανηγύρι. Όπως σχεδόν γίνονταν παλιά. Όμορφο φυσικό περιβάλλον, με φαγοπότι κάτω απ΄τα πεύκα. Με αυθόρμητο ζωντανό κέφι. Γνήσια ντόπια προϊόντα γίδες, κρασί κ.α., Ουδεμία σχέση με τα γυφτοπανήγυρα της εποχής, που σκοπός των διοργανωτών είναι να εισπράξουν 20,00 € το «κεφάλι», η περίπου τόσο. Μπράβο στο τωρινό αλλά και στα παλιότερα Εκκλησιαστικά Συμβούλια, που τιμούν τις παραδόσεις τους τόπου μας και ευφραίνουν με ένα τόσο ωραίο τόπο τους ΑγιαΣοφίτες και όλους τους προσκυνητές και ταυτοχρόνως προβάλλουν το χωριό μας. Καθήκον όμως, εμάς των ΑγιαΣοφιτών, είναι να συμμετέχουμε και όχι να περιμένουμε από τους ξένους να γεμίσουν τα τραπέζια κάτω από τα πεύκα. Ανεπίτρεπτο οι ξένοι να είναι περισσότεροι από τους ντόπιους. Με το καλό να το γιορτάσουμε.

  3. Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθώ τα νέα της όμορφης Αγιά Σοφιάς, γενέτειρας του παππού μου, έπειτα από υπόδειξη του θείου μου Γεωργίου Β. Καραζάνου.
    Συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας να αναδεικνύετε την ομορφιά αυτού του τόπου και να ενημερώνετε για τα νέα του. Ελπίζω να επισκεφθώ σύντομα την Αγιά Σοφιά από την Θεσσαλονίκη που κατοικώ μόνιμα και να παρευρεθώ σε κάποια από τις εκδηλώσεις σας.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *