Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Eνοικιαζόμενο «σπιτάκι»

Ένα μικρό και ζεστό «σπιτάκι» στο βουνό. Έτσι τιτλοφορείται – και πολύ δικαίως- σε γνωστή ιστοσελίδα, ένα πανέμορφο σπίτι, που ενοικιάζεται (με την ημέρα) στο χωριό μας.

Το σπίτι είναι χτισμένο σε υψόμετρο 559 μέτρων, πλήρως εξοπλισμένο για να φιλοξενήσει μέχρι και τέσσερα (4) άτομα. Απέχει δεκαεπτά (17) χλμ. από την πόλη της Τρίπολης και δέκα εννέα (19) χλμ. από το Άστρος, όπως και το ίδιο το χωριό μας.

Ευρισκόμενο σε ήσυχη περιοχή, στις παρυφές ενός καταπράσινου λοφίσκου, με καταπληκτική – απεριόριστη θέα, ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι, αποτελεί ιδανική διαμονή για όσους επιθυμούν να αποφύγουν τη βουή της πόλης και να γαληνέψουν για λίγες ημέρες μέσα στην καταπράσινη φύση. Και όσοι έχουν όρεξη για περπάτημα, μπορούν ν΄ απολαύσουν τα αξιοθέατα του τόπου μας (δείτε εδώ), καθώς επίσης να πραγματοποιήσουν πεζοπορία στο δάσος που περιβάλλει το χωριό μας, ή και κοντινούς περιπάτους στα μονοπάτια κ.α. αξιοθέατα της ρεματιάς.

Όλοι ανεξαιρέτως οι επισκέπτες του, σύμφωνα με τις κριτικές τους, εντυπωσιάστηκαν με την καθαριότητα της περιοχής και του χωριού μας γενικότερα, αξιολογώντας την τοποθεσία με 5 αστέρια.

Περισσότερες πληροφορίες όμως στο https://www.airbnb.gr/rooms/10350075 και στο τηλ: 6982525044.

1

2

6

8

9

10

11

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.